logo logo
[Chloe Rice] Ringle 01
[Chloe Rice] Ringle 02
[Chloe Rice] Ringle 03
[Chloe Rice] Ringle 04


Chloé Rice

http://www.chloerice.nl

Chloé Rice

Ringle
Grafisch ontwerpen

Steeds meer singles beproeven hun geluk online. Maar is het digitaal matchen van persoonlijke data wel de manier om passie en hartstocht te vinden? Liefde is een natuurlijke chemie tussen twee personen, een aantrekkingskracht, en onmogelijk digitaal na te bootsen.

Online-daten heeft dus zo zijn voordelen, maar vergt veel tijd en moeite, terwijl je pas na een eerste ontmoeting weet of de vonk echt overslaat.

Zo ontstond het idee voor ‘Ringle’ - de dating tafel voor singles. Een tafel die de gemakken van online-daten faciliteert, maar waar door direct contact de kracht van natuurlijke chemie meteen voelbaar is.

Over Ringle
De combinatie van een interactief ontwerp en prikkelende vragen voorkomt ongemakkelijke stiltes, zodat je op een speelse manier binnen korte tijd kunt ontdekken of iemand bij je past. De ronde tafel bestaat uit verschillende individuele ringen, die het mogelijk maken om verschillende vragen op iemand af te schuiven.

Die ringen bepalen de diepte van het gesprek op drie niveau’s. Zo begin je met de ijsbrekers om het gesprek op gang te brengen. Daarna komen vragen over je achtergrond die je helpen een beeld te vormen. De middelste ring bevat vragen over gedachten en gevoelens; zo kun je een glimp opvangen van iemands echte persoonlijkheid.

Meer info is te vinden op facebook.com/ringle.dating